Suomalainen verkkokauppa. Ilmainen toimitus yli 50€ arvoisiin tilauksiin postin kautta. Toimituskulut yleensä 5,97€/tilaus. Toimitamme tällä hetkellä Suomeen. lue lisää

Epsom-suola (magnesiumsulfaatti)

3,30 6,40 

100% luonnollinen. Epsom-suola eli magnesiumsulfaatti saadaan luonnollisista mineraaleista maanalaisista kerrostumista.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Epsom-suola tunnetaan myös nimellä magnesiumsulfaatti. Epsom-suola saadaan luonnollisista mineraaleista maanalaisista kerrostumista. Epsom-suola ravitsee ihoa, poistaa kuolleen ihon samalla kosteuttaen sitä. Edistää lihasten rentoutumista sen magnesiumpitoisuuden ansiosta. Voidaan käyttää myös kasveille lannoitteena.

Inci: Magnesium sulfaatti

Koostumus hienoa


Käyttövihjeitä:

Rentouttava kylpy: Kylpyammeessa Epsom-suolan arvokkaiden aineosien (erityisesti magnesium) ja mineraalien vaikutus pääsee oikeuksiin. Epsom-suolan ainesosat kosteuttavat, pehmentävät ja rikastavat ihoa. Suositeltu määrä täydelle kylvylle on n. 300 g Epsom-suolaa. Huuhtele kyvyn jälkeen puhtaalla vedellä.

Suihkun jälkeen kuorintahoito : Hiero vielä kosteaa ihoa Epsom-suolalla, kunnes et enää tunne rakeista vaikutusta sormien alla. Huuhtele puhtaalla vedellä ja kuivaa. Levitä sitten vartalovoide tai öljy.

Rentouta jalkasi päivän jälkeen Epsom-suola jalkakylvyllä. Levitä kylvyn jälkeen tuoretta geeliä rentouttavilla eteerisillä öljyillä.

Kotitalouskäytössä Epsom-suola tarjoaa magnesiumin lähteen kasveille, mikä edistää niiden kasvua ja tuotantoa. Voidaan käyttää luonnollisena lannoitteena kasveille.

Käyttövihjeitä kotitalouskäytössä:

Levitä kourallinen Epsom-suolaa kasvien juurille. Kun kastelet niitä tai kun sade sataa, se rikastuttaa maaperää saamalla suolan tunkeutumaan maaperään.

Valmista lehtilannoite sekoittamalla 1 rkl Epsom-suolaa litraan vettä. Suihkuta lehtiin.

Sisäkasveille liuota n. 1/2 tl Epsom-suolaa 2 litraan vettä.


Varoitukset:

– Pidä poissa lasten ulottuvilta; Vältä suoraa kosketusta silmiin.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

250g, 500g

X