Suomalainen verkkokauppa. Ilmainen toimitus yli 50€ arvoisiin tilauksiin postin kautta. Toimituskulut yleensä 5,97€/tilaus. Toimitamme tällä hetkellä Suomeen. lue lisää

Rohtosalkoruusu juurijauhe (Marshmallow) luomu

1,85 10,90 

100% rohtosalkoruusu juurijauhetta (aito juuri), Marshmallow, 100% luonnollinen tuote, kontrolloidusta luomuviljelystä

Rohtosalkojuuri sisältää runsaasti limaa; se muodostaa vedellä geeliytyneen pastan, joka on ihanteellinen kasvismaskien valmistamiseksi iholle tai hiuksille. Se tekee ihmeitä valmistettaessa 100% kasviperäistä hiustenhoitotuotetta, joka hoitaa hiuksia muiden jauheiden kanssa. Ihoa pehmentävänä se on myös suosittu ihonhoidossa rauhoittamaan, kosteuttamaan ja elvyttämään kuivaa ihoa. Sen limat muodostavat vesipitoisen geelin, joka suojaa ja kosteuttaa orvaskeden yläkerrosta.

  • Erityisesti herkälle ja kuivalle iholle
  • Kuivien, vaurioituneiden hiusten hoito
  • Aaltoilevien, kiharaisten, pörröisten, afrohiusten hoito
  • Ongelmaisten päänahkojen hoito (hilse, kutina, ärsytys)

Kontrolloidusta luomuviljelystä

Alkuperämaa euroopassa

Yleisnimi: Radix Althaeae, vaahtokarkkijuuri, marshmallow, aito juuri

Inci: Althaea officinalis-juurijauhe


Vinkkejä:

Kasvoille rauhoittava ja pehmentävä naamio: 2 rkl. rohtosalkojuurijauhe + 1tl kaurapuuteri/riisijauhe + 1tl jojobaöljy (valinnainen). Lisää vettä samalla sekoittaen, kunnes saadaan homogeeninen tahna. Levitä kasvoille, anna vaikuttaa 10-20 minuuttia ja huuhtele sitten puhtaalla vedellä.

Vahvuutta hiuksille tuova pikaresepti: 3rkl rohtosalkojuurijauhe + 1tl Kapoor Kachli jauhe + 5 tippaa Rosmariini eteerinen öljy. Lisää vettä sekoittaen kunnes saat hyytelömäisen tahnan. Levitä hiuksille ja anna vaikuttaa 10-20 min. Huuhtele lopuksi.

Kasvishampoon pikaresepti: 2rkl Shikakai-jauhe + 1tl rohtosalkojuurijauhe. Lisää kuuma vesi, sekoita kunnes saat hyytelömäisen tahnan. Levitä kosteisiin hiuksiin ja päänahkaan hieromalla. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele pois.

Nämä valmistetut tahnat on tarkoitettu välittömään käyttöön, niitä ei voida säilyttää (tarvittaessa voit säilyttää niitä 24 tuntia jääkaapissa).


– Vältä jauheen joutumista silmiin; jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti puhtaalla vedellä.
– Pidä poissa lasten ulottuvilta.

-Suosittelemme tekemään allergiatestin ennen ensimmäistä käyttöä – laita pieni määrä tahnaa ranteen sisäreunalle ja odota 24 h.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

25g, 50g, 100g, 200g

X