Suomalainen verkkokauppa. Ilmainen toimitus yli 50€ arvoisiin tilauksiin postin kautta. Toimituskulut yleensä 5,97€/tilaus. Toimitamme tällä hetkellä Suomeen. lue lisää

Appelsiinikuorijauhe luomu

1,95 6,70 


Vegaaninen, 100% appelsiinikuorijauhetta,100% puhdas luonnontuote, luomutuote, tuotteella on bio sertifikaatti.

Appelsiinijauhe on valmistettu kuivatuista ja jauhetuista appelsiininkuorista. Jauheella on hedelmäinen appelsiinin tuoksu. Appelsiinijauhe tunnetaan supistavista ja virkistävistä kosmeettisista ominaisuuksistaan, se on hyödyllinen puhdistushoidossa, erityisesti rasvaiselle ja aknealttiille iholle. Jauheella on myös lievä kuoriva vaikutus iholle. Appelsiinijauheen tiedetään myös vahvistavan hiuksia, tehden niistä kiiltävämmät ja pehmeämmät ja lisäksi hiukset saavat miellyttävän appelsiinin tuoksun. Sopii kaikille hiustyypeille. Appelsiinijauhetta voi käyttää jauheena kotitekoisissa saippuoissa ja muussa kotitekoisessa kosmetiikassa, erilaisissa naamioissa ainesosana sekoitettuna muihin luonnollisiin jauheisiin, kuivashampoiden ainesosana. Siitä voi myös tehdä vesipitoisen uutteen, jonka voi sisällyttää ainesosana kotitekoisessa kosmetiikassa.

Väritä käsintehty saippua luonnollisesti appelsiininkuorijauheella. Se luo kauniin oranssin sävyn ja kuorii ihoa hellävaraisesti. Kylmäprosessisaippua: Käytä 1 ruokalusikallinen appelsiinikuorijauhetta 1000g saippuaa kohden. Sekoita jauhe pieneen määrään jotain öljyä. (Voit myös infusoida tätä jauhetta.)

  • 100% puhdas luonnontuote.
  • Alkuperämaa Ghana
  • Elintarvikelaatu
  • Tuotteella on bio sertifikaatti.
  • Kontrolloidusta luomuviljelystä
  • Inci: Citrus limonum

Vinkki:

Appelsiinijauhe uute: 90ml vettä + 10g appelsiinikuorijauhe. Keitä vesi ja lisää se appelsiinikuorijauheeseen. Anna seoksen infusoitua 10-15 minuuttia. Suodata sen jälkeen liuos kahvinsuodattimen tai puhtaan liinan läpi. Laita liuos korkilliseen pulloon ja anna jäähtyä. Tätä liuosta voit käyttää ainesosana hius- ja ihonhoitotuotteissa.

Huom! Ilman säilöntäainetta tämä uute on erittäin herkkä mikrobisaasteille. Käytä se nopeasti ja säilytä jääkaapissa. Jos haluat säilyttää sen pidempään, sinun on lisättävä siihen säilöntäainetta, esimerkiksi Cosgardia, joka on luonnollinen säilöntäaine.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

25g, 50g, 100g

X