Suomalainen verkkokauppa. Ilmainen toimitus yli 50€ arvoisiin tilauksiin postin kautta. Toimituskulut yleensä 5,97€/tilaus. Toimitamme tällä hetkellä Suomeen. lue lisää

Aktiivihiili (jauhe)

3,85 7,50 

100% aktiivihiiltä, lääkelaatu, tämä hiili on testattu puhtauden, sulfidin, lyijyn, kuparin ja mikrobikontamitaation varalta.

Aktiivihiili on valmistettu luonnollisista ainesosista, ilman keinotekoisia lisäaineita tai ainesosia. Aktiivihiili on hienojakoinen jauhe, jolla on kyky imeä moninkertaisesti oman painonsa verran haitallisia aineita. Aktiivihiiltä käytetään mm. kotikosmetiikan värjäykseen, naamioiden ja kasvokuorinnan tekemiseen (etenkin rasvainen ja ongelmainen iho hyötyvät tästä). Saippuan värjäämiseen aktiivihiili soveltuu mainiosti.

Vinkkejä:

Käytä hampaiden valkaisuun lisäämällä aktiivihiiltä hammastahnaan.

Tee luonnollinen silmien rajausväri lisäämällä jauheeseen muutama tippa öljyä (esim. jojobaöljyä), kunnes massasta tulee kiinteä. Voi kokeilla myös jauhemaisena silmien rajaukseen.

Inci: carbo medicalis

Tämä lääkehiili on testattu puhtauden, sulfidin, lyijyn, kuparin, sinkin ja mikrobikontaminaation varalta. Lääkelaatu.

(Huomaa: myytävänä on myös tavallista hiiltä, ​​mikä on huomattavasti halvempaa. Mutta jos sitä ei ole testattu,  sitä ei saa käyttää lääketieteellisiin tai kosmeettisiin sovelluksiin)

Alkuperämaa Saksa

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

25g, 50g

X