Suomalainen verkkokauppa. Ilmainen toimitus yli 50€ arvoisiin tilauksiin postin kautta. Toimituskulut yleensä 5,97€/tilaus. Toimitamme tällä hetkellä Suomeen. lue lisää

Niaouli suolasaippua

6,50 

Vegaaninen, palmuöljytön, ei käytetty eläinkokeita, biohajoava.

Varastossa

Niaoulin ja Laventelin eteeristen öljyjen raikkaita tuoksuja sisältävä saippua. Eteerinen öljy Niaouli on sukulainen Teepuun eteeriselle öljylle; tuoksu on kamfeerimainen ja raikas. Laventelin eteerisessä öljyssä on kukkainen, mutta raikas yrttinen tuoksu. Saippuassa on myös hienoa Himalajan ruususuolaa, joka kuorii, desinfioi ja kosteuttaa ihoa. Saippua sisältää kasviperäisiä ihoa hoitavia öljyjä; oliiviöljyä, kookosöljyä, auringonkukkaöljyä, shea-eli karitevoita ja risiiniöljyä sekä glyserolia, jota muodostuu saippuan valmistumisvaiheessa. Saippuaa voi käyttää vartalolle ja käsille (kasvoille käsien kautta vaahdottamalla).

Saippua on valmistettu ilman lisäaineita, kuten esimerkiksi sulfaatteja, kovettavia aineita tai säilöntäaineita. Säilytä saippua käyttökertojen välillä siten että ylimääräinen vesi pääsee valumaan pois ja saippua pääsee kuivumaan.

Ei testattu eläinkokeilla. Ei sisällä palmuöljyä.

Vegaaninen. Kääritty ekopaperiin. Paino n. 75g

inci/ingredients: sodium olivate(oliiviöljy), sodium chloride(Himalajan ruususuola), sodium cocoate(kookosöljy), glycerin(glyseroli), sodium sunflowerseedate(auringonkukkaöljy), aqua(vesi), sodium castorate(risiiniöljy), sodium sheabutterate(shea-eli karitevoi), Melaleuca Quinquenervia (Niaouli) Oil(Niaouli eteerinen öljy), Lavandula Angustifolia (Lavender)Oil(Laventeli eteerinen öljy), CI77891(valkoinen väri), CI77019, Ci77491, CI77742(micaväri)

*(limonene,linalool)

*esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä

Paino 0,75 kg (kilogramma)
Mitat 2,5 × 7,0 × 5,0 cm (senttimetri)
X