Suomalainen verkkokauppa. Ilmainen toimitus yli 50€ arvoisiin tilauksiin postin kautta. Toimituskulut yleensä 5,97€/tilaus. Toimitamme tällä hetkellä Suomeen. lue lisää

Hiilisaippua

6,90 

Vegaaninen, palmuöljytön, ei käytetty eläinkokeita, luonnollisena väriaineena aktiivihiili.

Varastossa

Saippua sisältää aktiivihiiltä joka poistaa epäpuhtauksia iholta ja kiihdyttää pintaverenkiertoa. Aktiivihiilen antibakteerisen, lääkitsevän ja puhdistavan ominaisuuden johdosta saippua soveltuu erityisesti akneen ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Saippuan väri tulee hiilestä. Aktiivihiili on saatu poltetusta kookoksen kuoresta. Saippua sisältää runsaasti ylellistä kermaista shea-eli karitevoita. Shea-eli karitevoi tuo saippualle hoitavuutta ja hellävaraisuutta. Karitevoita valmistetaan Afrikassa kasvavan voipuun pähkinöistä. Afrikan naiset ovatkin käyttäneet karitevoita kauneudenhoitoon jo vuosisatojen ajan. Saippua sisältää ihoa hoitavia kasviöljyjä; oliiviöljyä, kookosöljyä, kotimaista rypsiöljyä ja risiiniöljyä. Saippuaa voi käyttää kasvoille, vartalolle ja käsille.

Saippua on valmistettu ilman lisäaineita, kuten esimerkiksi sulfaatteja, kovettavia aineita tai säilöntäaineita. Säilytä saippua käyttökertojen välillä siten että ylimääräinen vesi pääsee valumaan pois ja saippua pääsee kuivamaan.

Ei testattu eläinkokeilla. Ei sisällä palmuöljyä.

Vegaaninen. Hajusteeton. Kääritty ekopaperiin. Paino n.75g

inci/ingredients: sodium olivate(oliiviöljy), sodium cocoate(kookosöljy), sodium sheabutterate(shea-eli karitevoi), sodium rapeseedate(kotimainen rypsiöljy), glycerin(glyseroli), aqua(vesi), sodium castorate(risiiniöljy), charcoal powder(aktiivihiili).

SKU: Saip0007

X