Suomalainen verkkokauppa. Ilmainen toimitus yli 50€ arvoisiin tilauksiin postin kautta. Toimituskulut yleensä 5,97€/tilaus. Toimitamme tällä hetkellä Suomeen. lue lisää

Sitruunaruoho eteerinen öljy

3,50 11,60 

Sitruunaruohon eteeristä öljyä käytetään perinteisesti ihon puhdistamiseen, paikallisen verenkierron tehostamiseen, deodoranttina ja tehokkaana hyönteiskarkotteena. Vegaaninen, 100% eteeristä sitruunaruohoöljyä, luonnontuote.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Sitruunaruohon ylätuoksu – lämmin, sitruunainen, hieman kirpeä, ruohoinen

Harmonisoituu mm. seuraavien kanssa: kaikki sitrusöljyt, sitronella, geranium, jasmiini, verbena, bergamotti, santelipuu, mänty, kuusi, kataja ja vetiver.

Sitruunaruohon eteeristä öljyä käytetään perinteisesti ihon puhdistamiseen, paikallisen verenkierron tehostamiseen, deodoranttina ja tehokkaana hyönteiskarkotteena.

Käytä:

  • ainesosana kosmeettisissa koostumuksissa, voiteissa, öljyseoksissa
  • laimenna kasviöljyllä ja levitä iholle hieromalla
  • saippuan ja hygieniatuotteiden ainesosana
  • diffuusorissa, valinnaisesti yhdistettynä muihin eteerisiin öljyihin
  • komponenttina hajuvesien valmistukseen

Luonnonkosmetiikassa tätä öljyä käytetään usein hierontaöljyissä selluliitin ja raskausarpien torjuntaan, koska eteerinen sitruunaruohoöljy stimuloi verenkiertoa ja antaa ihollemme raikkautta.

Tätä öljyä käytetään usein epäpuhtaalle iholle ja aknen hoitoon tarkoitetuissa tuotteissa – sitruunaruohoöljyä sisältävä kasvovesi kirkastaa ja kiinteyttää ihoa ja puhdistaa huokosia. Sen aktiivisten ainesosien yhdistelmä suojaa näppylöiden muodostumiselta ja liialliselta talintuotolta.


Vinkki:

Hyönteiset ja tuholaiset (etenkin koit) vihaavat tätä tuoksua. Siksi se sopii erittäin hyvin kotitekoisten kesäkynttilöiden valmistukseen (yhdistelmässä sitronellan kanssa) ja tuoksuksi vaatekaappiin!


  • Valmistus: Höyrytislaus kasvin lehdistä
  • Pakattu lasipulloon tippakorkilla
  • Inci: Cymbopogon Flexuosus oil
  • Säilytys viileässä, kuivassa paikassa auringonvalolta suojattuna, poissa lasten ulottuvilta
  • Allergeenit: Citral 75%, Geraniol 7%, d-Limonene 4%

Ei  laimentamattomana iholle. Ei silmien alueelle, limakalvoille tai rikkoontuneelle iholle. Ei sisäiseen käyttöön. Pidä lasten ulottumattomissa. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet raskaana, imetät, iäkäs henkilö, sinulla on vakava sairaus tai aiot käyttää eteerisiä öljyjä lapsille

Kuten kaikki muut sitrusöljyt myös sitruunaruohon eteerinen öljy on iholle fototoksinen ja aurinkoisella säällä voi aiheuttaa valoherkkyysihottuman.

Suosittelemme tekemään allergiatestin ennen käyttöä levittämällä pieni määrä laimennettua eteeristä öljyä laastariin ja kiinnittämällä laastari kyynärvarren sisätaipeeseesi. Pidä laastaria ihollasi 48 tuntia. Jos koet ärsytystä, pese alue äläkä käytä tuotetta.

Elintarvike- ja lääkevirasto ei ole arvioinut näitä tietoja. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu sairauksien diagnosointiin, hoitamiseen, parantamiseen tai ehkäisyyn. Luonnonkosmetiikan raaka-ainekauppiaana on kiellettyä mainostaa tuotteidemme parantavia vaikutuksia tai terapeuttisia ominaisuuksia. Tästä syystä kuvaamme tuotteitamme yksinomaan niiden kosmeettisten ominaisuuksien eli niiden käytön terveen ihon perusteella.


 

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

10ml, 50ml

X