Suomalainen verkkokauppa. Ilmainen toimitus yli 50€ arvoisiin tilauksiin postin kautta. Toimituskulut yleensä 5,97€/tilaus. Toimitamme tällä hetkellä Suomeen. lue lisää

Palmrose suolasaippua sydän

6,90 

Vegaaninen, palmuöljytön, ei käytetty eläinkokeita, biohajoava.

Varastossa

Palmrosen ja Rosmariinin eteeristen öljyjen tuoksua sisältävä saippua. Eteerisellä Palmroseöljyllä on kukkainen tuoksu, minkä taustalla ripaus ruusuntuoksua. Eteerisellä Rosmariiniöljyllä on selkeä voimakas virkistävä yrttinen tuoksu. Saippua sisältää ihoa hoitavaa vaaleanpunaista savea, joka käy normaalille ja kuivalle iholle sekä Himalajan ruususuolaa, joka kuorii, desinfioi ja kosteuttaa ihoa. Saippua sisältää myös kasviperäisiä ihoa hoitavia öljyjä; oliiviöljyä, kookosöljyä, auringonkukkaöljyä, sheavoita ja risiiniöljyä sekä glyserolia, jota muodostuu saippuaan valmistumisvaiheessa. Saippuaa voi käyttää vartalolle, käsille ja kasvoille.

Saippua on valmistettu ilman lisäaineita, kuten esimerkiksi sulfaatteja, kovettavia aineita tai säilöntäaineita. Säilytä saippua käyttökertojen välillä siten että ylimääräinen vesi pääsee valumaan pois ja saippua pääsee kuivumaan.

Ei testattu eläinkokeilla. Ei sisällä palmuöljyä.

Vegaaninen. Paino n. 120g

inci/ingredients/ainesosat: sodium olivate(oliiviöljy), sodium chloride(Himalajan ruususuola), sodium cocoate(kookosöljy), glycerin(glyseroli), sodium sunflowerseedate(auringonkukkaöljy), aqua(vesi), sodium castorate(risiiniöljy), sodium sheabutterate(shea-eli karitevoi), kaolin(vp.savi), Cymbopogon Martini Oil(Palmrose eteerinen öljy), Rosmarinus Officinalis(Rosemary)Leaf Oil(Rosmariini eteerinen öljy), CI12490(pun. pigmentti)

(*citral, geraniol, farnesol, linalool, limonene)

*esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä

Valmistaja Saippua Sinikukka

Paino 0,120 kg (kilogramma)
X