Suomalainen verkkokauppa. Ilmainen toimitus yli 50€ arvoisiin tilauksiin postin kautta. Toimituskulut yleensä 5,97€/tilaus. Toimitamme tällä hetkellä Suomeen. lue lisää

Kehäkukan terälehdet

1,05 1,85 

Kuivatut kehäkukan terälehdet, sopivat kosmetiikkaan, syötäväksi sekä teen valmistukseen

Nämä erityisen intensiiviset kehäkukan terälehdet sopivat sekä kylpykosmetiikkaasi että saippuan koristeluun – kehäkukan terälehdet ovat yksi harvoista terälehdistä, jotka säilyttävät värinsä saippuassa, joten ne pysyvät kivan keltaisina.

Kehäkukan terälehdet sopivat myös öljymaseraatteihin, uutteisiin ja haudukkeisiin, joita käytetään voiteiden pohjana. Kehäkukka sopii kaikille ihotyypeille mutta erityisesti herkälle ja kuivalle iholle. Käyttö: atooppiselle iholle, auringonpolttamalle iholle, kutiavalle iholle, herkälle iholle, kuivalle ja karkealle iholle.

Käyttö saippuassa: voidaan yksinkertaisesti ripotella/sekoitella saippuaseokseen tekovaiheen loppuvaiheessa. Sekä lopuksi kun saippua on muotissa sitä voi käyttää saippuan pinnan koristeluun.

Kehäkukkatee:  Kehäkukan terälehtiä voidaan käyttää rauhoittavan kehäkukkateen valmistukseen. Valmista tee laittamalla kupilliseen noin 1/2-1 rkl (tai mieleisesi määrän) kehäkukan terälehtiä ja kaada päälle kiehuvaa vettä. Anna hautua noin 10 min.

Syötävät kukat:  Kehäkukan terälehdet ovat syötäviä ja niitä voidaan käyttää salaateissa, keitoissa ja muissa ruoissa koristeena.

  • Farmakopea vastaa Ph. Eur
  • Torjunta-aineet vastaavat Ph.Eur. 2.8.13
  • Klooripyrifossi ja -metyyli vastaavat
  • Raskasmetallit: lyijy, kadmium, elohopea testattu
  • Mikrobiologia vastaa Ph.Eur. pfl. lääke. Cat. B
  • Aflatoksiinit testattu
  • Alkuperämaa Egypti

Inci: Calendula officialis

Paino 0,25 kg (kilogramma)
paino

25g, 50g

X