Suomalainen verkkokauppa. Ilmainen toimitus yli 50€ arvoisiin tilauksiin postin kautta. Toimituskulut yleensä 5,97€/tilaus. Toimitamme tällä hetkellä Suomeen. lue lisää

Sheavoi (karitevoi) puhdistamaton

2,80 

Jalostamaton(puhdistamaton) sheavoi: tyypillinen tuoksu, maanläheinen, hieman savuinen, väri beige-keltainen. Sisältää kaikki sheavoin luonnolliset ainesosat.

Voidaan levittää sellaisenaan iholle tai käyttää erilaisiin kosmeettisiin valmisteisiin.

Shea-eli karitevoita valmistetaan sheapähkinöistä, jotka kasvavat Keski- ja Länsi-Afrikassa. Puhdistamaton sheavoi valmistetaan perinteisesti – kuivatut pähkinät kuoritaan ja massa murskataan. Saatu massa paahdetaan, mikä antaa tuotteelle savun tuoksun. Sen jälkeen pähkinämassaa keitetään vedessä, kunnes rasva nousee pintaan. Saatu massa laitetaan siivilään valumaan ja jätetään jähmettymään. Tuloksena on kiinteä voi, jonka väri on kellertävän beige. Siinä on edelleen vahva puhdistamattomalle sheavoille tyypillinen tuoksu.

Jalostamattomassa sheavoissa on paljon saippuoitumattomia komponentteja. Saippuoitumattomilla ainesosilla on suuri dermatologinen ja kosmeettinen merkitys ihoystävällisten, hoitavien ja suojaavien ominaisuuksiensa vuoksi. Soveltuu erityisesti kuivan, vähärasvaisen joka on usein voimakkaasti hilseilevää, tai ikääntyneen ihon hoitoon. Sheavoille on ominaista hyvä kosteutus, hyvä vedensitomiskyky ja ihoa tasoittava vaikutus. Sheavoi on laadukas, hyvin siedetty, monipuolinen raaka-aine.

Tämä sheavoi on niin pehmeää että sitä voi levittää sellaisenaan iholle.

Käyttöalueet:

  • Sheavoi rauhoittaa ihoärsytystä ja sillä on tulehdusta ehkäisevä vaikutus (myös auringonpolttamaan ihoon).
  • Sheavoi pehmentää ja kosteuttaa ihoa
  • Sheavoita voidaan käyttää arpien hoitoon. Se pehmentää arpikudosta ja estää kohonneita, punaisia ​​ja kumisia arpia.
  • Vaikka sheavoi on melko rasvaista, sitä suositellaan akneen taipuvaisen ihon hoitoon. Akneiho on seurausta kuivasta ihosta, joka tuottaa ylimääräistä talia suojatakseen itseään. Sheavoi antaa iholle kosteutta ja rasvahappoja, jotta iho voi rauhoittua.
  • Jalostamaton sheavoi sisältää ennen kaikkea runsaasti A- ja E-vitamiinia, joilla on soluja suojaava vaikutus.

Sulamispiste:  noin +22-+24 astetta

Jalostamaton (puhdistamaton) sheavoi: tyypillinen tuoksu, maanläheinen, hieman savuinen, väri beige-keltainen. Sisältää kaikki sheavoin luonnolliset ainesosat.

Sheapuut ovat luonnonvaraisia ​​ja niitä viljellään edelleen perinteisesti. Puita ei ruiskuteta eikä lannoiteta.

Inci: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter

Paino Ei saatavilla/-tietoa
paino

50g, 100g

X