Suomalainen verkkokauppa. Ilmainen toimitus yli 50€ arvoisiin tilauksiin postin kautta. Toimituskulut yleensä 5,97€/tilaus. Toimitamme tällä hetkellä Suomeen. lue lisää

Saippuapussi sisal

4,20 

Luonnollinen saippuapussi, Sisal on luonnonkuitu, joka tulee sisalkasvista ja jolla on ihoa kuoriva vaikutus.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): pussi0167 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Luonnonkuiduista tehty saippuapussi säästää luontoa koska näin muovisia pesuainepulloja ei tarvitse enää käyttää. Saippuapussi helpottaa palasaippuan käyttämistä. Saippuapussissa on kätevä kuljettaa palasaippuaa ja -shampoota matkalla. Saippuan voit ripustaa kuivumaan pesun jälkeen pussissa olevasta narusta; pussi on hengittävä ja siinä saippua kuivuu hyvin, sekä ympäristö että saippua pysyy siistinä. Saippuapussia voi myös käyttää pesusienenä sillä saippuapussin läpi palasaippua liukenee ja vaahtoaa hyvin. Sisal on luonnonkuitu, joka tulee sisalkasvista ja sillä on ihoa kuoriva vaikutus. Kun saippua on kulunut loppuun saippuapussin voi huuhdella ja pestä pesukoneessa ennen uuden saippua- tai shampoopalan käyttöönottoa.

Huom! Älä säilytä saippuaa pussissa vaan käytä siihen hyvin uurrettua saippua-alustaa tai ritilää, josta vesi pääsee valumaan pois.

Voimakkaasti ihoa kuoriva.

Pesu 40 asteessa.

Saippuapussin koko noin: leveys 9cm, korkeus 11cm

X