Suomalainen verkkokauppa. Ilmainen toimitus yli 50€ arvoisiin tilauksiin postin kautta. Toimituskulut yleensä 5,97€/tilaus. Toimitamme tällä hetkellä Suomeen. lue lisää

Rosmariini eteerinen öljy

4,20 8,60 


100% puhdas ja luonnollinen rosmariinin eteerinen öljy, vegaaninen

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Rosmariinin eteerinen öljy on valmistettu höyrytislaamalla kasvin lehdistä. Päätuoksu- tuore, puutarhamainen, aktiivinen, kirkas, viileä, puumainen, virkistävä, stimuloiva, aromaattinen. Harmonisoituu mm. kaikkien sitrusöljyjen, manukan, mustapippurin, piparmintun, sitruunamelissan, teepuun, sitruunaruohon, basilikan, iisopin, bergamotin, kirsikan, salvian, katajan, inkiväärin, setripuun, iiriksen, verbenan ja sitruunaruohon kanssa.

Se on ikuinen klassikko hiusten hoidossa – se vahvistaa hiuksia, auttaa hilseessä ja jopa lievittää hiustenlähtöä, koska päänahka voi paremmin ravintoaineiden kanssa!

Ihonhoidossa tätä eteeristä öljyä voidaan käyttää aknen, viallisen, rasvaisen ja sekaihon hoitoon.

  • 100% eteerinen öljy
  • Höyrytislattu kasvin lehdistä
  • Alkuperämaa: Tunisia
  • Inci: Rosmarinus Officinalis
  • Pakattu lasipulloon tippakorkilla. Öljy säilyy parhaiten viileässä valolta suojattuna.
  • Allergeenit: Limonene, Linalool (esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä)

Ei laimentamattomana iholle. Ei silmien alueelle, limakalvoille tai rikkoontuneelle iholle. Ei sisäiseen käyttöön. Pidä lasten ulottumattomissa.  

Suosittelemme tekemään allergiatestin ennen käyttöä levittämällä pieni määrä laimennettua eteeristä öljyä laastariin ja kiinnittämällä laastari kyynärvarren sisätaipeeseesi. Pidä laastaria ihollasi 48 tuntia. Jos koet ärsytystä, pese alue äläkä käytä tuotetta.

Elintarvike- ja lääkevirasto ei ole arvioinut näitä tietoja. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu sairauksien diagnosointiin, hoitamiseen, parantamiseen tai ehkäisyyn. Luonnonkosmetiikan raaka-ainekauppiaana on kiellettyä mainostaa tuotteidemme parantavia vaikutuksia tai terapeuttisia ominaisuuksia. Tästä syystä kuvaamme tuotteitamme yksinomaan niiden kosmeettisten ominaisuuksien eli niiden käytön terveen ihon perusteella.


 

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

10ml, 30ml

X